Επιστολή Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου στην Δ' Αθήνας

Επιστολή Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου στην Δ' Αθήνας
25 Ιουν
2014

Επιστολή Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου στην Δ' Αθήνας

Αξιότιμη κυρία Ιατρίδου,

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας επισημάνω ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα που έχει προκύψει για την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και ιδιαίτερα για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου.

Συγκεκριμένα, μετά τον επανασχεδιασμό των ορίων για την κατανομή των μαθητών στα Γυμνάσια της κοινότητας του Μοσχάτου, προέκυψαν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας κατά την μετακίνηση των μαθητών μας προς και από τις σχολικές μονάδες.

Παρακαλώ να επανεξετάσετε την κατανομή των μαθητών, έτσι ώστε να φοιτούν στη σχολική μονάδα που βρίσκεται πλησιέστερα στον τόπο διαμονής Επίσης, παρακαλώ να δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές τους Δήμου μας και σε δεύτερο στάδιο να εξυπηρετούνται οι μαθητές των γειτονικών μας Δήμων.

Θα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο να πραγματοποιηθεί καλύτερος έλεγχος σε σχέση με την αληθινή διεύθυνση κατοικίας που δηλώνεται από τους μαθητές και τους γονείς τους. Είμαι σίγουρος πως κατανοείτε την κρισιμότητα του θέματος και θα επιδείξετε την ανάλογη ευαισθησία έτσι ώστε να επιλυθεί ένα ζήτημα που αφορά πρωτίστως την ασφάλεια των μαθητών μας.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 13:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.