Πρόσκληση σε σεμινάριο από το 1ο ΓΕΛ Ταύρου

Πρόσκληση σε σεμινάριο από το 1ο ΓΕΛ Ταύρου
16 Απρ
2015

Πρόσκληση σε σεμινάριο από το 1ο ΓΕΛ Ταύρου

Αγαπητοί γονείς,

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα , ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Ταύρου σας προσκαλεί σε σεμινάριο με θέμα "Εξετάσεις και διαχείριση άγχους" που θα διεξαχθεί στην αίθουσα 7 στα Σφαγεία, απέναντι ακριβώς από το πρώην Δημαρχείο Ταύρου.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εξετάσεις του Λυκείου  αποτελούν μια ιδιαίτερα στρεσογόνο διαδικασία  τόσο για τους εφήβους όσο και  για τις οικογένειές τους. Η απόδοση των μαθητών στις εξετάσεις εξαρτάται σε πολύ μεγάλο ποσοστό  από τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές αλλά και οι γονείς αντιμετωπίζουν τις εξετάσεις και διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους (φόβο, άγχος).

Το σεμινάριο «εξετάσεις-διαχείριση άγχους» απευθύνεται στους γονείς οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να στηρίξουν και να κατευθύνουν σωστά τα παιδιά τους αυτήν την περίοδο. Ταυτόχρονα, στόχο έχει να βοηθήσει τους εφήβους να χειριστούν συναισθήματα που έχουν σχέση με το άγχος των εξετάσεων και να βρουν θετικούς τρόπους αντιμετώπισής τους. Οι ειδικοί της εταιρείας ARBOR που θα διεξάγουν το σεμινάριο θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των γονέων.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ-ΑΡΤΕΜΑΚΗ ΝΤΙΝΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.