Ψηφοδέλτια πρακτικό εκλογών και συνδρομές

Ψηφοδέλτια πρακτικό εκλογών και συνδρομές
29 Μαρ
2015

Ψηφοδέλτια πρακτικό εκλογών και συνδρομές

Φίλοι και Φίλες Γονείς

Σας προσκαλώ στις Εκλογές του δευτεροβάθμιου οργάνου των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των οργάνων του, της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου - Ταύρου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 30/3/2015 ανάμεσα στις ώρες 17,00-21,00 στο παλιό Δημαρχείο του πρώην Δήμου Ταύρου στον 1ο όροφο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Λόγω της ύπαρξης δύο ψηφοδελτίων αλλάζει η σταυροδότηση και είναι γιά το Ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι έως 9 σταυρούς γιά το Δ.Σ.,έως 6 σταυρούς γιά τους εκπροσώπους τις Ένωσης στην Ομοσπονδία, έναν σταυρό γιά την εκπροσώπηση της Ένωσης στην Δ.Ε.Π.(Δημοτική Επιτροπή Παιδείας) και ως τρεις σταυρούς γιά την εξελεγκτική Επιτροπή.Ενώ γιά το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης είναι έως τρεις σταυρούς γιά το Δ.Σ.,έως 3 σταυρούς γιά τους εκπροσώπους τις Ένωσης στην Ομοσπονδία,έναν σταυρό γιά την εκπροσώπηση της Ένωσης στην Δ.Ε.Π.(Δημοτική Επιτροπή Παιδείας),ενώ δεν υπάρχουν υποψήφιοι γιά την εξελεγκτική Επιτροπή.

Για τυχόν πληροφορίες,διευκρινύσεις επικοινωνήστε με τους Τσιγαρίδα Θανάση 6974-817081 ή Σακελλαρίου Σπύρο 6948-887898.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απρόσκοπτη συμμετοχή σας στις εκλογές του Δευτεροβάθμιου Οργάνου των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων,της Ένωσης.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

Σπύρος Σακελλαρίου

Δείτε το πρακτικό εκλογών για την ανάδειξη νέων οργάνων και αντιπροσώπων για ομοσπονδία Αθήνας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου.

Δείτε την κατάσταση συνδρομών για την Ένωση Γονέων.

Δείτε τα δύο ψηφοδέλτια που θα πάρουν μέρος στις εκλογές.

Ενιαίο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Γονέων Μοσχάτου Ταύρου

Ψηφοδέλτιο Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μοσχάτου Ταύρου

Ένωση Γονέων

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.